ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua a eliminat din Cupa României Dinamo acum câteva momente, după un egal în care roş-albaştrii au îngheţat jocul în majoritatea timpului, ascunzând mingea în gazon şi manifestându-şi minut de minut superioritatea tehnico-tactică evidentă, pe tot parcursul jocului.

Chiar dacă băieţii din Şoseaua Ştefan cel Mare au pus la bătaie piciorul, gâtul, muşciul, osul, ochiul şi firul de păr şi în general tot ce se poate cu putinţă, steliştii au fost mereu echipa mai lucidă pe teren.

Ce e deasupra: Durimel sau Szukala? Tătăruşanu sau Bălgrădean? Bărboianu sau Pintilii? Inutil să spunem mai multe.

Cele două goluri au fost înscrise de Cristi Tănase (min. 22) şi Cosmin Matei (min. 86).

Diferenţa dintre cele două echipe ar putea fi făcută în perioada următoare numai de redimensionarea bugetelor echipelor de fotbal româneşti.

În timp ce Steaua se află în plină aventură, pompând în continuare din inerţie bani ca în vremurile când Gigi Becali era în libertate şi cascurii fripţi se vindeau la orice colţ de stradă, Dinamo, cu un patronat realist, s-a adaptat la o criză financiară extremă şi cumpără jucătorii pe care şi-i poate permite.

Dacă Steaua nu va face faţă propriului stroc ridicat pe care şi l-a impus, în timp Dinamo s-ar putea să aibă de câştigat.

În tur, Steaua s-a impus cu 5-2.