ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mijlocașul Giorgios Karagounis și-a anunțat retragerea din echipa națională a Greciei, după ce echipa sa a fost eliminată la loviturile de departajare în fața naționalei statului Costa Rica, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Brazilia.

"Echipa a crescut, jucătorii tineri au câştigat experienţă. Pentru mine a venit momentul să mă retrag de la naţională. Am încercat să aduc experienţa mea la acest turneu final. Cred că jucătorii tineri vor face în continuare performanţă", a spus Karagounis.

Karagounis are 37 de ani și a evoluat de 139 de ori pentru naționala Greciei. Mijlocașul a făcut parte din echipa Greciei care a devenit campioana europeană în 2004.

Grecia este adversara României în preliminariile Campionatului European din 2016, cele două formaţii urmând să se întâlnească  7 pe septembrie, la Atena.