ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zăpada căzută în ultimele zile în Celiabinsk, Rusia, este de culoare albastră, iar localnicii se întreabă dacă acest fenomen nu are legătură cu meteoritul căzut în urmă cu fix doi ani aici, transmite Russia Today.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

Cum s-a luminat, toată lumea a observat acoperișurile albastre, parcările albastre, totul...am intrat puțin în panică”, povestește un localnic.

Potrivit site-ului amintit, autorităţile au luat câteva mostre pentru a fi studiate, însă rezultatele nu au fost încă anunţate. O explicație posibilă pentru nuanțarea zăpezii ar fi un accident la fabrica locală de vopsea pentru ouă de Paște, Viteks Company.

În urmă cu doi ani, pe 15 februarie, un meteorit a explodat deasupra orașului Celiabinsk. Incidentul a fost cel mai violent contact cu un meteorit din ultimul secol. Peste 1.400 de persoane au fost rănite, iar aproximativ 4.000 de imobile au fost avariate.