ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul Philip Breedlove, comandantul militar al NATO, se află în aceste zile în România unde participă la reuniunea şefilor de State Majore ale armatelor din statele central europene. Oficialul NATO a avut întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Victor Ponta.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

În România vor fi nu doar mai mulţi soldaţi NATO, dar şi tehnică grea de luptă: tancuri şi maşini blindate, echipate cu tunuri şi mitraliere grele. Philip Breedlove a spus că decizia finală va fi anunţată curând, scrie tvr.ro

CITEŞTE ŞI: Tanks? No, thanks! Așa vor cehii să întâmpine CONVOIUL MILITAR AMERICAN care le va traversa țara. Praga amenință: Cine aruncă cu ouă și roșii în convoi riscă închisoarea!

România va găzdui, la Bucureşti, şi un comandament NATO, pentru regiunea de sud-est, de unde vor fi coordonați mii de militari.