ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, o polițistă a ajuns de urgență la spital după ce a fost înjunghiată în umăr de o femeie, în autobuzul 104 din Capitală, au declarat surse din Poliţie, potrivit cărora, poliţista, în vârstă de 24 de ani, care lucrează la Secţia 8, se afla în timpul liber, în autobuzul 104, unde a văzut o femeie care agita un briceag și a decis să intervină, moment în care agresoarea ar fi ridicat briceagul deasupra capului şi a lovit-o pe tânără. Aceasta s-a ferit, însă briceagul i s-a înfipt în umăr, relatează mediafax.ro.

Agresoarea a fost imobilizată după intervenţia unui bărbat aflat în autobuz, poliţist la Secţia 23, care de asemenea era în timpul liber, iar poliţista rănită a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon, agresoarea fiind dusă la Secţia 8 pentru a fi audiată.