ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu continuă să dezvăluie motivaţiile din spatele evenimentelor ce se succed cu repeziciune în faţa şi în spatele camerelor de luat vederi.

Fostul şef al Realitatea TV consideră că toată campania anti-corupţie nu este decât o încercare a SUA de eliminare a centrelor româneşti de putere, pentru a se asigura de totala obedienţă a României.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Totul a plecat de la dorinţa SUA de a cuceri Ucraina şi Georgia şi nevoia de a avea un cap de pod sigur în ţara noastră.

"... pentru că în realitate, România, în prostia sau în superficialitatea ei, execută la comanda americanilor o amplă operaţiune de epurare a tuturor centrelor de putere construite în peste 20 de ani, începând de la cele locale la cele centrale. Folosind ca pretext “maidanul” ucrainean, au început să urle că afaceriştii de acolo au secătuit ţara prin tot felul de hoţii şi malversaţiuni, împreună cu politicienii corupţi şi presa acaparată de “moguli”.[...]

Pentru a-şi pune în practică această strategie, americanii s-au folosit de canalii autohtone gata să vândă orice şi pe oricine pentru un grad în plus sau o poziţie mai înaltă în iererhia instituţiilor unde arhivau. Cu o retorică luată din filmele cu vampiri – “Voi sunteţi soldaţi ai binelui”, le-au dat o justificare patriotardă pentru ticăloşiile pe care aceştia urmau să le facă", a scris SOV pe blogul său.

" Anexarea Georgiei şi a Ucrainei necesită un cap de pod pe deplin controlat de către ei. Acest cap de pod se numeşte România. Existenţa centrelor de putere locale şi centrale fac ca acest control să nu poată fi exercitat pe deplin. Oricând în parlament pot fi voturi care să nu corespundă intereselor lor, voturi controlate de aceste centre de putere. Dacă aceste centre ar fi fost mai puţine, probabil ar fi încercat o negociere cu fiecare în parte. Fiind atât de multe, au decis anihilarea lor. Din perspectiva intereselor lor, mişcarea este legitimă. Din perspectiva interesului românesc, asta înseamnă vasalitate totală, vasalitate fără nici un câştig", a afirmat omul de afaceri.