ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La nici două săptămâni de la lansarea controversatului film 50 Shades of Grey (50 de Umbre ale lui Grey), ce descrie povestea dintre o tânară studentă şi un tânăr bogat, influent, obsedat de practicile sado-masaochiste, iată că avem primele efecte asupra tinerilor privitori. De altfel, în SUA filmul a fost vehement contestat de asociaţiile pentru drepturile omului ca promovând violenţa şi abuzurile asupra femeilor.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Astfel, un student al Universităţii Illinois din Chicago,în vârstă de 19 ani, a fost acuzat că a abuzat sexual o tânără în încercarea de a recrea o scenă din filmul 50 de Umbre ale lui Grey, informeză The Mirror.

Poliţia a declarat că Mohammad Hossain a legat fata de 19 ani, a dezbrăcat-o şi a bătut-o până aceasta a început să urle de durere.

Femeia a povestit poliţiei că s-a dezbrăcat singură la ordinele lui Hossain iar acesta i-a legat mâinile şi picioarele de patul din camera lui de cămin. Apoi studentul a legat-o cu mai multe curele, i-a acoperit faţa cu o cârpă, i-a băgat o cravată în gură şi a început să o lovească cu o curea.

Fata, studentă la aceeaşi universitate, a admis că au mai întreţinut relaţii sexuale înainte dar băiatul nu a mai fost niciodată violent până acum. Tânăra a subliniat faptul că ea nu şi-a dat consimţământul să fie bătută. Mai mult, aceasta i-a spus de multe ori lui Hossain să se oprească în timpul atacului. Băiatul insă a continuat să o biciuiască şi să o lovească cu pumnii.

Actul brutal a fost oprit de colegul de camera a lui Hossain. Acesta a intrat în cameră iar fata a fugit speriată.

Potrivit poliţiei, Hossain a recunoscut că a atacat fata în încercarea de a reproduce ceea ce a văzut în filmul 50 shades of Grey.

Tânărul este în prezent în închisoare, fiind acuzat de agresiune sexuală deosebit de gravă.