ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române a aprobat joi participarea României la competiţia Eurovision 2015, în acest sens urmând ca reprezentanţii TVR să încerce să obţină sprijin financiar şi de la Guvern, au declarat, pentru Mediafax, surse din TVR.

Responsabilă de acest proiect a fost desemnată Liana Stanciu, fost şef al delegaţiei României şi la ediţia de anul acesta a Eurovision. Din această postură, Liana Stanciu a reuşit să obţină o sumă de aproape 260.000 de lei de la Guvern pentru participarea României la Eurovision 2014.

TVR va încerca să găsească sprijin financiar de la Guvern şi pentru ediţia din 2015 a Eurovision, au declarat sursele citate.

Pe de altă parte, decizia Consiliului de Administraţie al TVR de aprobare a participării Televiziunii Române la concursul Eurovision 2015, care se va desfăşura la Viena, în Austria şi trimiterea confirmării oficiale de participare către European Broadcasting Union (EBU), a fost luată cu unanimitate de voturi.