ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Cei de la Apple sunt recunoscuți pentru faptul că nu dezvăluie nici un secret până în ziua lansării unui gadget. De asemenea, fac tot posibilul să nu „transpire” nicio informație înainte de prezentarea oficială.

Zilele acestea, site-urile de tehnologie de peste Ocean spun că au intrat în posesia unui comunicat de presă pe care l-ar fi dat o compania colaboratoare a Apple, care deține una dintre fabiricile ce produce gadgeturile companiei americane.

Potrivit Geeky-Gadgets.com, Foxconn ar fi confirmat faptul că se ocupă de producția a două smartphone-uri Apple - iPhone de 5,5 inci și iPhone de 4,7 inci.

Săptămâna trecută, au apărut niște fotografii în care se presupune că ar apărea noul iPhone 6. Cei care au postat fotografiile spun că e vorba de o machetă pentru producătorii de accesorii.