ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Dinamo a învins sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Rapid, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I, în care dinamoviştii au evoluat cu un jucător mai puţin încă din minutul 6. Golurile câinilor roşii au fost marcate de Andrei Cordoş ('38), Marius Alexe ('83) şi Ştefan Bărboianu ('90).

http://www.youtube.com/watch?v=OYnlZLP7V-8

Rapid şi Dinamo se întîlnesc în ceea ce pe vremuri era un meci ce putea decide campioana României. Acum, ambele echipe sînt în insolvenţă, au mari dificultăţi financiare şi se luptă pentru a rămîne pe linia de plutire.

La partidă vor asista doar 4.000 de suporteri, din cauza problemelor de securitate invocate de Jandarmerie.

Câinii Roşii vin în Giuleşti după o calificare chinuită în optimile Cupei României, unde au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Fortuna Poiana Cîmpina.

De partea cealaltă, deşi au avut ghinionul să întîlnească o altă echipă din Liga 1, FC Botoşani, rapidiştii s-au calificat mai departe după penalty-uri.

Echipe probabile:

Rapid: Bornescu - Tînc, Al. Iacob, Mera, Mendy - V. Negru, Al. Dan - Al. Coman, I. Roşu, L. Buş - V. Balint AntrenorIonel Ganea

Dinamo: T. Marc - Fai, Durimel, A. Cordoş, St. Filip - Elton, Boubacar - Bărboianu, C. Matei, V. Lazăr - Bilinski Antrenor: Flavius Stoican