ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Steaua a remizat duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Astra Giurgiu, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I. Este a treia remiză consecutivă dintre cele două echipe. Gazdele au lovit de două ori bara prin Chipciu şi Breeveld.

Marile ocazii ale primei reprize le-au aparținut celor de la Astra, care au preferat să se apere bine, dar să atace pe contraatac, potrivit digisport.ro.

Budescu a demonstrat și în aceste prime 45 de minute că este fotbalist de clasă. A izbutit într-o fază să-i ridiculizeze pe Sânmărtean și Keșeru, apoi a fost aproape de a marca, dar Arlaukis a fost excelent de fiecare dată.

Steliștii au primit o lovitură neașteptată prin accidentarea lui Rusescu, dar și o replică la atacurile giurgiuvenilor, prin Chipciu.

http://www.youtube.com/watch?v=TOBYtmYfj5A

 

 Steaua joacă duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, derby-ul disputat în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Singurul jucător indisponibil de la Steaua ar fi Alexandru Bourceanu, care a fost diagnosticat cu o tendinita cvadricipitală.

Următorul meci al Stelei va fi la Kiev cu Dinamo, în Europa League, astfel că o victorie cu Astra ar fi foarte importantă, pentru că ar rămâne pe primul loc în clasament.

În ceea ce priveşte Astra Giurgiu, vor reveni portughezul Júnior Morais şi fundaşul dreapta Vasileios Pliatsikas, Următorul meci al Astrei va fi la Giurgiu cu Red Bull Salzburg în Europa League. Jucătorii îşi doresc enorm un rezultat pozitiv în Ghencea, pentru a ieşi din criză.

Echipe probabile

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukała, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Rusescu, Chipciu – Keserü.

Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Pliatsikas, Oros, A. Touré, Júnior Morais – Laban, Seto – Enache, Budescu, William – Fatai.