ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a trecut, în optimile de finală de la Miami Open, de ialianca Flavia Pennetta (28 WTA), în două seturi, scor 6-3, 7-5. Partida s-a disputat în noaptea de luni spre marți, iar despre ea puteți citi mai multe aici.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

„A fost un meci dificil, pentru că Flavia e o jucătoare extraordinară. Eram foarte nervoasă în setul doi şi a trebuit să mă calmez. Mi-am revenit, am fost mult mai agresivă şi am reuşit să câştig. Îmi aduc aminte de un meci cu Pennetta la US Open, în optimi. Am fost dezamăgită să pierd în faţa ei. Atunci jucam foarte mult în spatele terenului, acum sunt mult mai agresivă şi am mai multă încredere în mine“, a fost declarația „la cald“ oferită de conaționala noastră.

În sferturile de finală, Simona Halep se va duela cu americanca Sloane Stephens (45 WTA), o jucătoare de 22 de ani, a cărei prezentare o puteți citi aici.