ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sports Illustrated, una dintre cele mai prestigioase reviste din Statele Unite,o elogiază pe Simona Halep pentru evoluția sa de la Turneul Campioanelor, desfășurat la Singapore informează Ziare.com.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Potrivit Sports Illustrated, debutul româncei la Turneul Campioanelor va fi ținut minte pentru trei lucruri,

În primul rând, ea este una dintre cele opt jucătoare care s-au calificat în finala la debutul lor la Turneul Campioanelor.

În al doilea rând, Simona i-a administrat Serenei Williams cea mai usturătoare înfrângere din ultimii 16 ani, un 6-0, 6-2 în faza grupelor

Și în al treilea rând, după asigurarea calificării în semifinale după două meciuri, Simona Halep a jucat totuși determinată împotriva Anei Ivanovici, în ultima partidă din grupă.

Chiar dacă Ivanovici i-a smuls victoria, Halep și-a arătat capacitatea de adaptare și puterea de a rămâne în meci atunci când a revenit după pierderea primului set, câștigându-l pe al doilea și calificând-o astfel pe Serena în semifinale.