ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE ora 16.00 Ambii răniţi în accidentul aviatic de la Sibiu vor fi transportaţi de la UPU Târgu Mureş la Spitalul de Arşi din Bucureşti, cu un avion medical Spartan, care se află deja pe Aeroportul din Târgu Mureş, au anunţat miniştrii Mircea Duşa şi Gabriel Oprea, care i-au vizitat pe răniţi.

Miniştrii Gabriel Oprea şi Mircea Duşa au ajuns cu un elicopter, în jurul orei 15.00, la UPU Târgu Mureş, venind de la locul accidentului aviatic produs în judeţul Sibiu, transmite MEDIAFAX.

UPDATE ora 12:00 - ISU Sibiu: Opt morţi şi doi răniţi, în urma prăbuşirii elicopterului

Opt persoane au murit după prăbuşirea elicopterului militar în judeţul Sibiu, iar alte două au fost evacuate cu elicopterul SMURD ajuns de la Târgu Mureş, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

 

Un elicopter militar s-a prăbușit în această dimineață în județul Sibiu, informează Mediafax. Potrivit primelor date, aparatul de zbor ar fi luat foc în aer și s-ar fi prăbușit în zona localității Mălâncrav, la granița dintre județele Sibiu și Mureș.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Conform sursei citate, la bordul elicopterului se aflau opt persoane. Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate starea lor. Se pare că apelul la 112 a fost dat de către unul dintre pasageri.

Aparatul de tip IAR 330 Puma aparținea forțelor aeriene ale Armatei Române și plecase de la baza de la Câmpia Turzii cu destinația Cincu unde urma să participe la un exercițiu militar româno-american.