ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După patru ani de luptă prin tribunale, fratele şi tatăl lui Toni Tecuceanu au obţinut dreptul de a vedea dosarul medical al acestuia, în urma decesului actorului.

Familia a câştigat definitiv şi irevocabil dreptul de a citi dosarul lui Toni Tecuceanu, doctorul Streinu-Cercel afirmând că decesul a survenit în urma infectării cu gripă porcină.

"O victorie pentru România şi români. Este o zi istorică pentru justiţia noastră. Primul dosar medical desecretizat. Acum să vedem ce vom găsi în actele medicale. Lupta abia acum începe! Sper că Toni e mulţumit. El merită orice sacrificiu. Mulţumesc din suflet Bunului Dumnezeu, avocaţilor mei şi tuturor celor ce ne-au fost alături!Astăzi, Dumnezeu şi-a arătat mila şi puterea. El este mai presus de oricine şi de orice!", a declarat pentru ActiveNews.ro, Paul Tecuceanu, fratele actorului.