ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În momentul de față românii plătesc facturi diferite pentru toate utilitățile de care beneficiază dar totul se va schimba dacă propunerea Departamentului pentru Energie din cadrul Guvernului României va intra în vigoare.

Astfel, Planul Național de Acțiune pentru Eficiență Energetică prevede introducerea unei facturi universale pentru fiecare dintre următoarele utilități furnizate: energie electrică, gaze, căldură și apă caldă. Acest lucru se poate realiza prin instalarea unor contoare inteligente în casele tuturor românilor ce va genera o factura comună pentru toate utilitățile.

Planul Național de Acțiune pentru Eficiență Energetică, publicat, pentru dezbatere publică, pe site-ul Departamentului pentru Energie din cadrul Guvernului României, intenționează ca „în urma opţiunii clientului final, posesor al unui contor inteligent, acesta poate fi beneficiarul unei facturi comune pentru utilităţi, respectiv consumul de energie electrică, gaze, căldura, apă caldă”, informează Money.ro.

Mai multe detalii găsiți pe Money.ro