ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alertă pe aeroportul din Cluj. Un incident grav de securitate s-a petrecut astăzi pe aeroport, când un tânăr fără bilet a trecut neobservat şi s-a strecurat în cabina piloţilor unui avion.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Fără să-şi propună să demonstreze cât de vulnerabilă este România la capitolul securitate - şi asta nu din cauza neadoptării Legilor Big Brother-, tânărul a trecut de toate filtrele, a intrat nestingherit în cabina piloţilor, unde a făcut câte poze a dorit. Bărbatul de 30 de ani şi-a făcut chiar şi un selfie în cockpit.

Pe contul de facebook al clujeanului  au apărut mai multe fotografii din cabina pilotului unui avion Wizz Air. Până să se dezmeticească cineva şi să-i întocmească dosar penal, bărbatul a reuşit să le posteze pe facebook, într-un acces de teribilism şi inconştienţă.