ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele trecute un filmuleţ realizat în România de un olandez a eclipsat toate campaniile făcute cu costuri de milioane de euro. Clipul de devenit viral, iar ACTIVE NEWS a primit la redacţie un mesaj de mulţumire din partea producătorului lui.

Se pare că străinii se pricep mult mai bine decât noi să ne promoveze frumuseţile patriei. Un filmuleţ color, realizat în 1964 de britanici ne arată cât de specială este România. Din păcate, nu ştim să ne vindem ţara turiştilor.

Clipul de promovare a României are o durată de 7 minute şi 20 de secunde şi prezintă succint o expoziţie cu două românce îmbrăcate în costum popular, un peisaj pitoresc din mediul rural, un fermier şi turma sa de vaci, fotografii din ţară, imagini ale Carpaţilor. Câteva detalii din istoria României. Scene de la un hipodrom. Prezentarea telescaunului de la la staţiunea Poianna Braşov, imagini din Bucureşti şi instantanee surprinse la picnic, mănăstirile din Bucovina şi litorlalul, dar şi multe alte imagini surprinse dintr-o Românie prezentată într-un mod atractiv.