ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a obţinut o serie de rezultate excelente în ultimii doi ani şi jumătate, iar din acest motiv s-a transformat într-una dintre cele mai curtate jucătoare din circuitul WTA.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Din acest motiv, directorii turneelor mai mici se luptă din răsputeri pentru a o convinge pe româncă să participe la competiţiile lor, potrivit ziare.com. Ultimul caz de acest gen este cel al turneului de la Connecticut, dotat cu premii în valoare de 690 de mii de dolari.

"Ne alegem cu mare atenţie personalităţile", a declarat Anne Worcester, directorul turneului, care a confirmat că poartă negocieri cu Simona Halep.

Sportiva noastră a câştigat ediţia din 2013 a turneului de la New Haven (Connecticut). Anul trecut, Halep s-a retras din cauza unei accidentări. Şi în acest an sunt şanse mici ca Simona să fie prezentă la Connecticut Open, întrucât turneul este plasat înainte de US Open.