ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Postul de televiziune din Ucraina TSN a publicat luni seara un reportaj legat de fiica Iuliei Timosenko, Eugenia

Pe data de 20 februarie, când zeci de manifestanti au fost împuşcaţi pe străzile din Kiev, Eugenia îşi sărbătorea ziua de naştere într-un hotel luxos din centrul Romei. Potrivit informaţiilor postului de televiziune, Eugenia Timosenko ar fi ales un hotel în care doar cazarea pentru o noapte costă cel putin 600 de euro. Camera de hotel a fost înregistrată pe numele iubitului acesteia, Artur Cecekin. Ei s-ar fi aflat în Roma încă de pe 18 februarie, iar doua zile mai târziu Eugenia şi-ar  fi sărbătorit ziua de naştere.

Vineri, 21 februarie, Eugenia Timosenko a luat micul dejun la hotel şi nici nu "a vrut să citească ziarul de dimineaţă, pe prima pagină căruia erau descrise evenimentele sângeroase de pe Maidan", constată cei de la tsn.ua. În aceeaşi zi, fiica Iuliei Timoşenko a revenit la Kiev, iar doua zi a apărut alături de mama sa în faţa mulţimii din Piaţa Parlamentului de la Kiev: "Familia noastră regretă că toate schimbările care s-au produs, a fost necesar să plătim cu sângele oamenilor, eroilor noştri", a spus Eugenia Timosenko.