ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avionul companiei Air Algerie s-a prăbuşit în Mali. Fragmente ale fuselajului avionului au fost localizate în zona Tilemsi, în Mali, anunţă surse oficiale algeriene şi franceze, citate de Fox News.

Un oficial din cadrul Ministerului algerian al Apărării a confirmat că resturile aeronavei au fost găsite în zona Tilemsi, provincia Gao, o zonă deşertică situată în sudul statului Mali, la frontiera cu Burkina Faso.
 Ministerul algerian al Apărării nu exclude ipoteza unui atac terorist, în cazul zborului AH5017.


"Potrivit ultimelor informaţii comunicate de către Guvernul Burkina Faso, 51 de francezi se află la bord. Colegul meu algerian a evocat aproximativ 50 de francezi, adică aproape jumătate dintre pasagerii care se aflau la bord, dar şi alte 14 naţionalităţi, inclusiv echipajul spaniol", a adăugat ministrul francez. În urma prăbuşirii avionului companiei Air Algerie, şi-a pierdut viaţa şi un român.