ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dupa peste 50 de ani de mariaj, din care nu au lipsit infidelitățile,fostul rege al Spanei, Juan Carlos și regina Sofia, sunt în pragul divorțului. Televiziunea italiană RAI 1 acordă un spaţiu amplu acestui subiect, după ce presa iberică a speculat că deja fostul cuplu regal nu mai locuiește împreună.

Surse regale au confirmat ca iminent anunțul privind divorțul fostului Suveran al Spaniei de Sofia, după un mariaj de 52 de ani, scrie Il Giornale. În plus, Juan Carlos intenţiona să se retragă într-un loc liniştit. Alături de amanta sa, al cărui nume a fost trecut deocamdată sub tăcere. Numele vehiculate în acest sens fiind numai supoziţii deocamdată.

Zvonurile despre divorţul lui Juan Carlos circulă de multă vreme, dar au căpătat amploare în ultimul timp, mai ales de la abdicarea sa, în favoarea fiului său Felipe, în luna iunie. Potrivit "El Universal", cuplul are o viaţă separată de mai mulţi ani, apărând împreună numai la unele evenimente oficiale. Cuplul regal nu a mai fost văzut împreună de la abdicarea lui Juan Carlos şi, potrivit presei spaniole, „abia mai vorbesc unul cu altul”.

Vacanţa de vară şi-au petrecut-o separat: Regina Sofia a fost văzută la palatul din Mallorca, cu copiii şi nepoţii, în mai multe rânduri, iar Juan Carlos a călătorit în Columbia şi a fost în Granada.