ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germania este contra aderării Ucrainei la Patul Nord-Atlantic, explică ministrul de Externe al Germaniei, Walter Steinmeier, într-o declaraţie făcută de acesta pentru publicaţia germană Der Spiegel, la câteva zile după o vizită la Moscova.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Oficialul din Germania a subliniat că Ucraina şi NATO pot avea relaţii de parteneriat, dar un statut membru al Ucrainei este exclus. În plus, şeful diplomaţiei germane spune că aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană trebuie privită mai degrabă ca un proiect pe termen lung, de cel puţin o generaţie.

În urmă cu câteva zile, puterea de la Kiev şi-a stabilit ca principal obiectiv aderarea în cel mai scurt timp la NATO şi la Uniunea Europeană. În contrast cu Germania, Statele Unite s-au declarat deschise unei includeri a Ucrainei în Alianţa Nord-Atlantică.