ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, a declarat, marţi, la Tribunalul Constanţa, că Mircea Băsescu a primit 600.000 de euro de la Florin Anghel pentru eliberarea din penitenciar a lui Sandu Anghel, iar din această sumă Băsescu mai avea de returnat familiei Anghel 280.000 de euro.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Un nou termen în procesul în care cinci dintre membrii familiei Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu a avut loc, marţi, la Tribunalul Constanţa, unde au fost prezenţi patru dintre inculpaţi, Izaura Anghel lipsind întrucât este internată în spital.

Avocatul membrilor familiei Anghel, Mircea Teis, a cerut un nou termen de judecată pe motiv că inculpaţii şi-au manifestat dorinţa de a da declaraţii în faţa instanţei doar în prezenţa avocatului Pavel Abraham. Judecătoarea a respins această solicitare deoarece contractul de asistenţă juridică a fost încheiat de inculpaţi cu societatea de avocatură, nu cu Pavel Abraham, iar membrii familiei Anghel erau reprezentaţi de un avocat de la această casă de avocatură.

Apoi, celor patru li s-a prezentat actul de sesizare a instanţei, iar în final aceştia au fost întrebaţi dacă îşi recunosc faptele din rechizitoriu, ei spunând că sunt nevinovaţi.