ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începând din 12 septembrie 2014, Primăria Municiului Bucureşti a instituit sensuri unice în Sectorul 1 din Capitală pe următoarele artere:

- Calea Dorobanţilor (cu permiterea circulaţiei în sens invers, pe o bandă, a transportului public local), pe tronsonul cuprins între bd.Dacia şi şos. Ştefan cel Mare, dinspre şos. Ştefan cel Mare către bd.Dacia

- strada Polonă, pe tronsonul cuprins între str. Mihai Eminescu şi şos. Ştefan cel Mare, dinspre str. M.Eminescu către şos. Ştefan cel Mare.

"Se va introduce sens unic pe Calea Dorobanți între Ștefan cel Mare și Bd. Dacia și pe strada Polonă, între aceleași artere. Practic, pe Calea Dorobanți se va circula doar pe sensul dinspre Ștefan cel Mare spre Dacia, iar pe strada Polonă în sens invers", au precizat reprezentanții Administrației Străzilor.

”Noile reglementari fac parte din proiectul privind identificarea si analiza posibilitatilor de introducere a sensurilor unice de circulatie, a benzilor de rulare dedicate transportului public si de realizare de parcaje supraetajate în apropierea arterelor majore, pentru îmbunatatirea conditiilor de deplasare în zona centrala a municipiului Bucuresti”, anunţă Primaria Capitalei.