ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Celtic Glasgow a învins greu şi cu ajutorul arbitrului pe Astra Giurgiu, o echipă care încă nu s-a trezit complet din letargia instaurată de precedentul antrenor.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Astra a jucat mai bine cu Celtic, dar lipsa lui Kehinde Fatai, care de-abia şi-a revenit după o accidentare şi a jucat 10 minute, s-a cunoscut.

Astra avea nevoie de trei puncte pentru a se menţine în cursa pentru primăvara europeană şi altfel decât pe calcule matematice, iar Celtic era echipa pe care trebuia neapărat să o învingă. Nu a reuşit.

Pentru Celtic au înscris Scepovici '73 şi Johansen '79, iar pentru Astra a marcat Enache '81.

===

Celtic joacă joi, de la ora 22.00, în compania Astrei Giurgiu, în etapa a treia a Grupei D a Europa League (Liga Europa).

Livrare gratuita in 24 de ore!

Pe cât de bine au jucat astralii în tururile preliminare din Europa League (Liga Europa), pe cât de slabi au fost în grupele competiţiei. Echipa care umilea pe Lyon chiar la ea acasă a fost de nerecunoscut în primele două meciuri din Grupa D, 1-5 la Zagreb, cu Dinamo, şi 1-2 acasă cu Salzburg.

Pentru a mai spera la o calificare minune în primăvara europeană, noul antrenor al echipei, Oleg Protasov, trebuie să-şi scuture bine jucătorii. Este obligatoriu obţinerea unui punct sau de ce nu trei puncte în meciul de diseară cu celebra grupare Celtic Glasgow.

Şi nu ar fi imposibil de scos puncte în Scoţia. În etapa a doua, Celtic a învins acasă Dinamo Zagreb (1-0), însă scorul este unul mincinos, croaţii ratând din toate poziţiile, făcându-l erou pe portarul gazdelor, Gordon.
"Celtic este o echipă foarte bună, care se bazează mult pe forţă şi pe fazele fixe. Noi mergem să jucăm şi să câştigăm. Nu ne este teamă de ei, şi chiar cred că putem scoate un rezultat bun. În orice caz, noi ne-am atins obiectivul, calificarea în grupe, acum tot ce vom scoate va fi un bonus”

, afirmă sigur pe al mijlocaşul Constantin Budescu.

Internaţionalul Gabriel Enache este conştient că pe Astra o aşteaptă un meci extrem de dificil în Scoţia, dar chiar şi aşa, el şi colegii săi sunt obligaţi măcar să nu piardă.
“Vom avea parte de un meci foarte greu la Glasgow, echipă cu foarte mare experienţă. Aşa cum ne-am propus de la început, trebuie să luăm puncte. Sperăm să obţinem cel puţin un punct acolo”

, a spus Gabi Enache.

[highlight]Formaţii probabile[/highlight]

CELTIC: Gordon - Denayer, Ambrose, van Dijk, Izaguirre - Tonev, Johansen, Brown, Wakaso - Commons, Stokes

ASTRA: Lung jr. – Pliatsikas, Găman, Ben Youseff, Junior Morais – Laban, Takayuki – Enache, Budescu, Bukari – Fatai