ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe lângă partida dintre România și Danemarca încheiată cu victoria "tricolorilor", scor 2-0, aseară s-au mai disputat și alte partide amicale extrem de interesante.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Pe Old Traffod, stadionul lui Manchester United, s-au întâlnit Portugalia și Argentina. Căpitanii celor două formații au fost rivalii din campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo (Real Madrid), respectiv Leo Messi (FC Barcelona). Câștig de cauză în acest meci de gală a avut lusitanul, naționala Portugaliei reușind să se impună cu 1-0.

O altă partidă care a stârnit un interes masiv în rândul microbiștilor a fost confruntarea dintre Spania (campioana europeană en-titre) și Germania (campioana mondială en-titre). Nemții au ieșit învingători din acest duel, scor 1-0.

Brazilia a câștigat amicalul cu Austria, Franța s-a impus cu Suedia, iar Anglia a învins Scoția în alte partide amicale jucate aseară.

Rezultate complete:

România - Danemarca 2-0

Portugalia - Argentina 1-0

Spania - Germania 0-1

Austria - Brazilia 1-2

Franța - Suedia 1-0

Scoția - Anglia 1-3

Ucraina - Lituania 0-0

Ungaria - Rusia 1-2

Italia - Albania 1-0

Polonia - Elveția 2-2

Irlanda - SUA 4-1