ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atletul sud-african Oscar Postorius a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă, fiind, însă, achitat pentru acuzația de crimă cu premeditare, informează mediafax.ro.


Vineri, judecătoarea Thokozile Masipa a anunţat, la Pretoria, că sportivul sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp în data de 14 februarie 2013, este vinovat de omor din culpă, iar după citirea concluziilor sale în cazul Pistorius, Masipa i-a cerut campionului paralimpic să se ridice în picioare şi anunţat deciziile în privinţa celor patru capete de acuzare.


Botezat "Blade Runner", Oscar Pistorius era considerat erou naţional în Africa de Sud, fiind medaliat de şase ori cu aur la Jocurile Paralimpice, iar în 2012, a devenit primul sportiv cu dizabilităţi care a participat la o ediţie a Jocurilor Olimpice pentru persoane fără handicap.