ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moaştele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, Sfântului Andrei şi Sfântului Nicolae vor fi aduse miercuri după-amiază la Brăila, cu ocazia Sfântului Ierarh Nicolae, patronul spiritual al municipiului.

Relicvele sfinte vor fi aşezate pe un baldachin în faţa bisericii 'Sfântul Nicolae', unde vor rămâne până pe 6 decembrie.
Joi, în toate bisericile din Brăila se va oficia Vecernia în cinstea Sfântului Nicolae, iar vineri Sfânta Liturghie, care va fi oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun.

În ziua Sfântului Ierarh Nicolae, pacienții spitalelor din municipiul Brăila vor beneficia de o masă caldă din partea parohiilor din localitate. Tot atunci, 15 familii nevoiașe din fiecare parohie vor primi alimente de strictă necesitate, precum și hrană caldă.