ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Probleme mari pentru omul de afaceri Cristian Burci, anunţă Reporter Virtual. După ce a pierdut un contract cu Realitatea.net omul de afaceri are probleme şi cu postul de televiziune Prima TV.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Astfel, firma care operează postul, Prima Broadcasting Group SRL, este asaltată de cereri de chemare în judecată, primul care a dat tonul fiind chiar fostul prezentator al ştirilor Focus, Cosmin Stan.El a fost urmat de Liliana Sime, Silvia Gabinat si Dragos Gino Marasoiu, notează Dailybussines.ro.

Sursa citată notează că postul a concediat mai multe persoane în ultimele luni, de la redactori la prezentatori, editori-text şi producători. Se pare că postul TV ar fi mascat o concediere colectivă prin aceste disponibilizări, pentru a evita plata de salarii compensatorii, notează DailyBussines.

Un alt semn al problemelor financiare ale Prima TV o constituie amânarea show-ului "Utopia", ce trebuia să fie vedeta grilei de toamnă. În vară, compania pe care se plăteau salariile angajaţilor de la "Adevărul" a fost băgată în insolvenţă.

Cristian Burci a fost acuzat că a făcut trafic de copii, după ce a fost făcut public un filmuleţ de la începutul anilor '90, realizat de televiziunea americană  CBS.