ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE  "Tramvaiul 1 circula regulamentar spre Piaţa Iancului. La ieşirea din Pasajul Victoriei, a intrat în coliziune cu un autoturism care a virat la stânga, în faţa tramvaiului, fără să se asigure. În urma impactului, tramvaiul a deraiat cu boghiul unu", a precizat pentru ActiveNews  purtătorul de cuvânt RATB, Constantin Tobescu.

Un accident grav s-a produs luni seară în București, în Pasajul Victoriei. Un tramvai a ieșit de pe șine, cel mai probabil în încercarea de a evita un autoturism.

Potrivit primelor informații, un autoturism ar fi încercat să depășească tramvaiul, iar acesta ar fi ieșit de pe șine încercând să evite mașina. Accidentul s-a produs la ieșirea din pasaj, pe sensul dinspre Piața Victoriei, spre Ștefan cel Mare, într-o zonă în care autoturismele pătrund cu greu.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Potrivit B1TV, mașina se află prinsă între tramvai și un stâlp de înaltă tensiune, iar șoferul a fost scos cu greu dintre fiare. Călătorii din tramvai au fost evacuați și au părăsit pasajul pe jos.

În acest moment, circulația tramvaielor din zonă este afectată, autoturismele circulă în condiții normale.