ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă Adrianei Ţicău, miercuri, acuzaţiile şi faptele de care s-ar face vinovată în dosarul Microsoft, iar aceasta nu a dat nici o declaraţie, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.
Potrivit surselor citate, fostului ministru al Comunicaţiilor i-au fost prezentate pe larg acuzaţiile şi starea de fapt concretă ce a dus la formularea lor.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Ţicău nu a dat nici o declaraţie în faţa anchetatorilor şi nici nu a depus documente în apărarea sa, au mai spus aceleaşi surse. La ieşirea din sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fostul ministru nu a dorit să stea de vorbă cu presa.
 În dosarul Microsoft, DNA a cerut preşedintelui aviz pentru începerea urmăririi penale în cazul Adrianei Ţicău, ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei în perioada iulie-decembrie 2004, pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.