ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antena3 şi Antena1 vor fuziona. Iar Jurnalul Naţional face calcule pentru renunţarea la ediţia print şi nici B1 nu stă pe roze, potrivit unei informaţii publicate în exclusivitate de comisarul.ro.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

În ultimele şase luni, veniturile din publicitate ale celor două posturi TV s-au diminuat la mai mult de jumătate din veniturile încasate în perioada similară din 2013. Eşecurile înregistrate de producţiile Antena1 au condus nu numai la renunţarea la acestea, ci şi la încasările estimate din publicitate. Iar lucrurile s-au agravat şi mai rău în ultimul timp.

Ambele posturi TV au primit injecţii financiare din partea celorlalte componente ale grupului de firme Grivco. La solicitarea celor două fiice, Dan Voiculescu şi-ar fi dat acordul ca întreaga componentă media a imperiului să fie restructurată.