ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bucăţi de tablă găsite de un bărbat din Braşov într-o conservă de pate de curcan, cumpărată dintr-un hipermarket din oraş. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au făcut un control la unitatea respectivă, pe care au amendat-o cu 5.000 de lei.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov, Sorin Susanu, a anunţat că instituţia a fost sesizată în urmă cu câteva zile de un braşovean de 61 de ani, care a reclamat că a găsit bucăţi de tablă într-o conservă de pate de curcan, pe care o cumpărase dintr-un hipermarket de pe Calea Bucureşti din Braşov.
"Este o situaţie inacceptabilă şi extrem de periculoasă. Aceste bucăţi de tablă sunt vizibile, dar dacă ar fi fost mai mici puteau fi ingerate uşor de consumator şi să ducă la grave probleme de sănătate"

, a spus Susanu.

CJPC Braşov a făcut un control la hipermarket, de unde au fost ridicate 40 de cutii din lotul în cauză.