ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exasperat de şoferii care circulă cu viteză în localitate, primarul din Bretenières, Franţa, a decis să tempereze avântul vitezomanilor cu o campanie care i-a șocat pe mulți. El a instalat un panou, pe drumul principal care îi traversează localitatea, cu un mesaj neobișnuit.

[p] LIBRARIE.NET – Cărţile pe care le cauţi

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Un panou neobişnuit, care invită şoferii să accelereze, a fost instalat de primarul francez la intrarea în localitatea pe care o administrează, relatează site-ul francetvinfo.fr.

Au mai rămas copii pe care îi puteţi călca! Puteţi să acceleraţi!” scrie pe panoul instalat la intrarea în localitate. Un mesaj care s-a dorit ironic, dar care nu a fost gustat sau înţeles de toată lumea.

„Este vorba de umor, da, unii ar putea spune că este umor negru. Dar trebuie să fii sărac cu duhul ca să nu-ţi dai seama de asta”, s-a justificat primarul.

Amuzant sau nu, panoul nu s-a dovedit foarte eficient. Şoferii continuă să circule cu viteză prea mare în localitate, se plânge primarul.