ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a depus o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie, unul dintre candidaţii la preşedinţie a fost chemat la audieri la DNA , în calitate de martor.

Klaus Iohannis a depus o plângere la DNA, principala acuzaţie fiind cea de abuz în serviciu, ”împotriva numitului Dragnea Liviu Nicolae, sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu, prevăzută de art. 132 din Legea nr. 78/2000, rap. la art. 297 Cod penal”. Acesta a fost chemat la sediul DNA, marți dimineață.

Voi expune întreaga chestiune celui care se ocupă de caz. Petentul vine și își susține plângerea”, a declarat Iohannis, citat de digi24.ro, înainte de audieri.

Reamintim că ordonanţa de urgenţă care reglementează migraţia primarilor a ajuns pe masa Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Procurorii au început urmărirea penală pentru abuz în serviciu după ce PNL a făcut plângere împotriva lui Liviu Dragnea, iniţiatorul proiectului.