ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A cumpărat un borcan cu smântână din Hala Mare, iar acasă avea să îl aştepte o supriză mai mult decât neplăcută.

După ce a consumat mai mult de jumătate din conţinutul recipientului, Constantin D., un pensionar din Brăila, a dat peste nişte resturi ce păreau a fi resturi alimentare, mai exact spaghette vechi. Revoltat, omul s-a prezentat cu borcanul de smântână la Circumscripţia Sanitar Veterinară de lângă Piaţa Halelor, iar la un control mai amănunţit "spaghettele" s-au dovedit a fi, de fapt, elastice din plastic, potrivit obiectivbr.ro.

"Am achiziţionat paharul cu smântână sâmbătă, 18 aprilie, de la o vânzătoare din Hală, de la care am mai cumpărat şi altădată produse lactate. Smântâna am ţinut-o la frigider şi am consumat, împreună cu soţia, câte puţin, zilnic. Vineri, când am ajuns aproape de fundul paharului, am observat că este ceva în interior. La prima vedere, păreau a fi resturi alimentare, însă, de fapt, erau nişte elastice folosite la ambalarea produselor. Printre ele se afla şi o chitanţă pe care apărea un nume, probabil al vânzătoarei. Nu am nici o pretenţie financiară de la ea, vreau doar ca autorităţile sanitar veterinare să ţină cont de această situaţie şi să facă verificări mai temeinice printre comercianţii care vând produse alimentare", a declarat brăileanul.

Acesta nu îşi explică modul în care elasticele au ajuns în recipientul respectiv:

[caption id="attachment_98452" align="alignleft" width="302"]FOTO: obiectivbr.ro FOTO: obiectivbr.ro[/caption]

 
"Probabil totul s-a întâmplat accidental. Vânzătoarea nu a fost atentă şi mi-a pus smântâna într-un recipient folosit deja, în care îşi ţinea acele elastice. Oricum, nu e normal să se întâmple aşa ceva. Simplul fapt că se folosesc recipiente deja uzate ar trebui sancţionat!", spune Constantin D.