ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câştigător Eurovision 2014. Cine a câştigat Eurovision 2014. Transexualul Thomas Neuwirth, sau Conchita Wurst, aşa cum a fost prezentat publicului, a câştigat ediţia 2014 a Eurovisionului. Reprezentantul Austriei a spulberat palida concurenţă făcută de Olanda şi Suedia, impunandu-se la o diferenţă considerabilă de puncte.

Nu este prima victorie controversată de la Eurovision, ba dimpotrivă. După Dana Internaţional şi Lordi, o combinaţie a celor două momente nu avea cum să nu se impună.

Paula Seling şi Ovi, cei pe care România i-a trimis la Copenhaga, au încheiat concursul pe un mediocru loc 12, la mijlocul clasamentului.

Iată şi cum arată clasamentul final al concursului:

clasament-eurovision

[divider]

În această seară are loc la Copenhaga finala concursului Eurovision2014. Reprezentanţii a 26 de ţări luptă pentru marele titlu al cântecului european de la ora 22.00, în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi tvrplus.ro
TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi tvrplus.ro

Eurovision 2014  începe cu interpretarea reprezentantei Ucrainei, pentru a se încheia cu Power to the people, refrenul piesei din Marea Britanie, Children of the Universe. În concurs vor intra, în această ordine: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franța, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveția, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino şi Marea Britanie.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi, concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa Miracle.

Numerele de telefon din străinătate la care pot fi votaţi Paula şi Ovi în FINALA EUROVISION 2014 sunt disponibile în imaginea de mai jos:

numere
umerele de telefon din străinătate la care pot fi votaţi Paula şi Ovi în FINALA EUROVISION 2014 sunt disponibile în imaginea de mai jos - See more at: http://www.b365.ro/finala-eurovision-2014-live-cum-votezi-pentru-romania-numerele-de-telefon-din-strainatate_207710.html#sthash.Fs5Lg7dR.dpuf