ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiica cea mare a lui Putin, Maria, trăieşte în Olanda, iar în urmă cu cinci ani a presa bulgară a anunţat că a născut un băiat.

Fiica cea mare a preşedintelui rus, Vladimir Putin, locuieşte în Olanda împreună cu Jorrit Joost Faassen, fost angajat al companiilor „Stroitransgaz” și „Gazprom”, scrie deschide.md. Potrivit aceleiaşi surse, cei doi au cumpărat între 2009 şi 2011 trei case în Voorschoten, deși ambii au viză de reședință la Moscova.


În anul 2009, un post de televiziune din Bulgaria a anunţat că Maria a dat naştere unui băiat prin cezariană. Ştirea nu a fost preluată de presa din Rusia, jurnaliştii ruşi fiind conştienţi de faptul că orice ştire despre viaţa privată a familiei lui Putin duce la represiuni.


Nici despre fiica cea mică a lui Putin, Ecaterina, nu se ştiu foarte multe. Potrivit unui articol publicat în anul 2012 de Business Insider, cele două fete au fost mereu protejate de guvernul rus, ba chiar au fost retrase de la cursuri şi şcolite acasă, atunci când tatăl lor a ajuns în vizorul presei.