ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Majoritatea şcolilor din Capitală vor suspenda cursurile vineri, 31 octombrie, după ora 14.00, şi luni, 3 noiembrie, până la ora 10.00, pentru turul I al alegerilor prezidenţiale, orele urmând să fie recuperate până la sfârşitul semestrului, au declarat joi, pentru Mediafax, oficiali ai ISMB.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Acelaşi orar de suspendare a cursurilor va fi valabil, în eventualitatea unui tur II al alegerilor, în zilele de vineri, 14 noiembrie, şi luni, 17 noiembrie, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu. Cursurile vor fi suspendate, temporar, numai în unităţile de învăţământ în care vor fi organizate secţii de votare.

"În această perioadă am avut întâlniri cu toţi directorii unităţilor de învăţământ în care vor fi organizate secţii de votare. (...) Consiliul de administraţie al fiecărei unităţi de învăţământ va stabili programul exact al cursurilor în zilele de vineri 31 octombrie şi 14 noiembrie, dar şi pe cel al recuperărilor. Totodată, fiecare unitate de învăţământ va afişa la loc vizibil, joi, cu trei zile înaintea scrutinului, programul cursurilor, astfel încât elevii şi părinţii la fie informaţi din timp cu privire la suspendarea orelor şi reluarea activităţii de învăţământ, a adăugat Banu.