ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mona Segall, producător show-urilor care au făcut audienţe record în România  - Vocea României, Dansez pentru tine,  Master Chef sau Românii au talent - a demisionat de la Pro TV, anunţă Reporter Virtual.

În vârstă de 55 de ani, Mona Segall lucrează la  Pro TV din anul 1995 şi este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevărat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sârbu.

Mona Segall, în calitate de Producător General, coordona echipele care au constituit, de-a lungul anilor, o adevărată fabrică de audiență și de bani pentru Pro TV.

Mona Segall se alătură unei lungi liste de vedete şi oameni din conducerea Pro TV care au fost forţaţi să plece de la postul din Pache.

 
Mona Segall, producător al unor show-uri cu audienţe record, cum este "Vocea României", "Dansez pentru tine" sau "Românii au talent", a demisionat de la Pro TV. - See more at: http://www.b365.ro/unul-dintre-cei-importanti-oameni-din-pro-tv-a-demisionat_206683.html#sthash.z3Z74C7n.dpuf