ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evgheni Pluşenko nu va mai participa la Gala "Kings On Ice" ce va avea loc pe 5 aprilie la Bucureşti, la Sala Polivalentă, din cauza unei intervenţii chirurgicale efectuate la coloană, în urma căreia medicii i-au recomandat repaus mai îndelungat decât se prevedea oficial.

Totuşi, la Bucureşti vor sosi marii câştigători ai Jocurilor Olimpice de la Soci, Tatiana Volosojar şi Maxim Trankov. De asemenea, la Sala Polivalentă din Bucureşti mai pot fi văzute perechile Ksenia Stolbova - Fedor Klimov şi Elena Ikinik - Nikita Kaţalapov.

Ksenia Stolbova şi Fedor Klimov formează, începând cu anul 2009, una dintre perechile celebre ale patinajului artistic rusesc. Cei doi parteneri sunt câştigătorii medaliei de aur la proba pe echipe la Jocurile Olimpice din acest an, a medaliei de argint la proba de perechi a competiţiei, campionii naţionali en-titre ai Rusiei şi de două ori medaliaţi la campionatele europene.

Echipa de Aur a Rusiei se alătură Galei Olimpice Kings On Ice din data de 5 aprilie, completând astfel distribuţia spectacolului formată din cunoscuţi campioni olimpici şi mondiali, printre care Irina Slutskaya, cea mai premiată patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáą Verner şi perechea Fiona Zaldua - Dmitri Sukanov.

Biletele pentru "Kings On Ice Olympic Gala" sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.