ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov a declanşat o achetă la o grădiniţă din Braşov, în urma unor reclamaţii, potrivit cărora educatorii ar fi fost obligaţi de conducerea unităţii să ceară bani părinţilor pentru fondul clasei, iar cei ce aveau restanţe la plată erau afişaţi pe uşa clasei.

Inspectorul şcolar general Ariana Bucur a declarat că nu ştia nimic despre această situaţie, dar că a format o comisie de anchetă, după ce a aflat din presă că un cadru didactic de la Grădiniţa nr. 34 din Braşov şi un părinte reclamă conducerea unităţii că ar fi cerut bani părinţilor copiilor.

"În momentul în care vom avea nişte rezultate, o să vi le comunicăm", a spus Ariana Bucur.

Scandalul de la Grădiniţa nr 34 din Braşov a izbucnit după ce un cadru didactic a declarat presei că educatorii sunt obligaţi de conducerea unităţii să strângă bani de la părinţi pentru dotări, iar cei ce nu dau bani sunt trecuţi pe o listă, care e afişată pe uşa clasei.