ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Simona Halep poate câştiga Turneul Campioanelor de la Singapore, având în vedere maniera în care a învins-o pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Ea poate câştiga Turneul Campioanelor. Toate jucătoarele sunt bune acolo, dar când câştigi de maniera în care a făcut-o cu numărul 1, nu are rost să mai întrebăm dacă îl poate câştiga", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi o felicită pe Simona Halep după fiecare meci:

"Simona e cel mai mare idol din momentul de faţă. De mulţi ani ne-a făcut să fim mândri de tot ce face. E o învingătoare, e un model pentru toţi în momentul de faţă. Am spus-o că în fiecare zi ea o să fie mai bună. A jucat foarte mult anul trecut, a fost puţin obosită acum şi cred că de la anul încolo va fi şi mai puternică, pentru că va căpăta experienţă, va fi mai rezistentă la toate competiţiile. E una dintre sportivele importante ale României, care îşi câştigă respectul şi o felicit. Ea ştie că o felicit după fiecare meci câştigat, îi dau un mesaj tot timpul, aşa am făcut de la început şi e o obişnuinţă acum", a completat Hagi.