ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aşa cum Active News a anunţat în urmă cu trei săptămâni, colaborarea dintre Mediafax Group şi Pro TV se apropie de final.

După îndepărtarea lui Adrian Sârbu de la conducerea CME, Aleksandras Cesnavicius, directorul companiei, a transmis că niciun angajat Pro TV SA nu mai poată lucra în paralel şi pentru Mediafax Group.

După ce Oana Cuzino a ales să rămână pe "sticlă", iar Andreea Esca nu a dat încă un răspuns în legătură cu revista The One, doi dintre oamenii cu greutate de la Mediafax Group au fost scoşi din Pro TV. Este vorba de Cristian Hoştiuc, director editorial al Ziarului Financiar, şi Claudiu Pândaru, director editorial al site-ului Gândul, care nu vor mai apărea de duminică la emisiunea După 20 de ani.

Urmatoarele colaborări care îşi vor încheia în curând activitatea sunt Sport.ro - ProSport şi cross promo-urile între site-urile dintre cele două instituţii: cancan, sport.ro şi stirileprotv pe de o parte, şi prosport.ro, playboy, gandul şi tare.ro de cealalta parte.