ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O dezvăluire despre carnea de pui provoacă panică printre consumatori. Recomandată de mlte ori în locul cărnii de porc, se pare că nici carnea de pui nu este sănătoasă. Specialiştii de la Direcţia pentru Alimentaţie Publică (FDA) din SUA au anunţat că puiul de crescătorie conține arsenic, o toxină care poate cauza cancer pulmonar sau al vezicii urinare, scrie Libertatea, care citează The Wall Street Journal.

Direcţia a anunţat că recent a efectuat un studiu pe 100 de pui și a detectat substanţa. În doze mari, spun cei de la FDA, arsenicul din puiul de crescătorie poate fi fatal corpului uman.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"Direcția a anunțat că recent a efectuat un studiu pe 100 de pui și a detectat arsenic prezent în doze mari în ficatul păsărilor tratate cu 3-Nitro, comparativ cu puii care nu sunt tratați. Compania farmaceutică Pfizer a anunțat retragerea produselor 3-Nitro de pe piață în iulie, pentru ca producătorii să poată face tranziția către alte tratamente pentru pui”, a anunțat The Wall Street Journal.