ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kate Middleton îl părăseşte pe Prinţul William şi-şi va petrece vacanţa alături de familia ei, la Mustique.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Căsnicia lui Kate Middleton cu Prințul William este în pericol din cauza sex-gate-ului de la Palatul Buckingham. Conform revistei Globe, ducesa de Cambridge este sătulă de scandalul în care este implicat Prințul Andrew și de expunerea de care a avut parte familia lor. Așa că soția prințului William a luat decizia de a-și părăsi soțul și familia regală, în încercarea de a-și proteja sarcina și sănătatea, conform jurnaliștilor de la Globe.

Kate speră că Prinţul William nu o va înşela de data aceasta. Luând în considerare faptul că totuşi este vorba despre doi oameni căsătoriţi, care formează o familie, cei doi au petrecut o mulţime de timp separaţi.

Ai putea să presupui că William şi Kate îşi petrec vacanţele împreună, nu-i aşa? E bine, greşit! Conform ultimelor informaţii, Kate Middleton plănuieşte să se alăture familiei ei luna viitoare, în Mustique, fără Prinţul William.

"Kate va face o călătorie la Mustique cu Prinţul George. William nu va veni", au declarat surse pentru Daily Mail.

Publicaţia Celebrity Laundry se arată surprinsă că ducesa de Cambridge are încredere să îl lase singur pe Prinţul William, având în vedere cu cine se însoţeşte atunci când ea nu se află lângă el. De exemplu, ultima dată când William şi Kate au fost separaţi şi fiecare a plecat în vacanţă singur, se zvoneşte că Will ar fi înşelat-o pe Kate cu fosta lui prietenă, Jecca Craig.

Zvonurile despre trădările Prinţului William circulă prin mass-media de câţiva ani. Este vorba despre cât de mult seamănă William cu Prinţul Charles, cu unchiul său, Prinţul Andrew, precum şi cu bunicul său, Phillip, ale cărui indifelităţi faţă de Regina Elisabeta sunt notorii.