ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iza şi Sara, două adolescente din Constanţa,au devenit vedete pe Facebook peste noapte, după ce au creat un eveniment la care şi-au anunţat participarea 85.000 de oameni.

Livrare gratuita in 24 de ore!

În paralel, un alt adolescent din România anunţă un alt eveniment. Cosmin, băiatul s-a fotografiat cu steagul tricolor atârnat de gât, având în spate sute de persoane care sărbătoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni şi care aveau steaguri ale Ungariei şi steaguri secuieşti, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, a lansat un apel la mobilizare pe Facebook pentru a sărbători pe 24 ianuarie Mica Unire la Sfântu Gheorghe.

"Cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, îi invit pe toți Românii din județul Covasna și nu numai, să sărbătorească Mica Unire împreună cu noi! In aceasta zi, vom desfășura în Municipiul Sfântu Gheorghe cel mai lung drapel din județ (150 de metri), drapel oferit de către Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Vom face demersurile necesare obținerii autorizației, pentru a putea mărșălui cu acesta de la Statuia Ostașului Român până în Piața Mihai Viteazu. Vom manifesta pașnic și vom afișa mesaje unioniste", este mesajul lui Cosmin.