ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform mai multor surse, actrița Liv Tyler, vedeta seriei HBO "The Leftovers", în vârstă de 37 de ani, așteaptă cel de-al doilea copil, informează E! News, citat de Agerpres.

Actrița nu a confirmat încă sarcina, dar a apărut în public la New York cu o burtică vizibil mai proeminentă, pe care încerca să o ascundă sub o jachetă.

Liv Tyler are o relație cu britanicul Dave Gardner, din luna mai a acestui an, după ce s-au cunoscut prin intermediul prietenei lor comune, modelul Kate Moss, iar cei doi și-au petrecut vacanța împreună în Spania.

Liv Tyler, fiica solistului formației Aerosmith, Steven Tyler, mai are un fiu, Milo William Langdon, din căsătoria cu muzicianul Royston Langdon, cei doifiind despărțiți din 2008, iar Dave Garder are doi copii din căsnicia cu Davinia Taylor.