ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


https://www.youtube.com/watch?v=o_UqEjOI3Ck

UPDATE Start perfect de retur pentru Teja, Dinamo s-a impus în faţa clujenilor cu 3-o, după ce Bilinski a reuşit dubla. În minutul 75,  Bambara a fost eliminat după ce a primit cartonaş roşu, U Cluj rămânând în zece oameni.

Golurile au fost marcate de Bilinski '28, '90+3 şi Lazăr '68.

1-0: La o acţiune pe partea dreaptă, Elhamed a centrat şi Bilinski a înscris de la 15 metri pe sub Veselovsky.

2-0: Marius Niculae i-a pasat lui Lazăr printre doi adrversari, iar acesta a înscris în vinclu în dreapta lui Veselovsly, de la 14 metri.
 3-0: Bilinski a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ 13 metri.

*******

Dinamo debutează în 2015 în fața propriilor suporteri în compania celor de la U Cluj, de la ora 20.30.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Dinamoviștii speră din nou la cele trei puncte care să o ducă mai aproape de pozițiile fruntașe. Teja poate conta din nou pe Cosmin Matei, revenit după o accidentare, dar și pe Valentin Lazăr, revenit în lot după absența de la Galați.

De cealaltă parte, George Ogăraru pare condamnat să câștige. Favorit să-i ia locul în cazul unei demiteri este Laurențiu Reghecampf, care se află în relații foarte bune cu patronul Florian Walter.

Echipele probabile:

Dinamo: Naumovski - Fai, Nedelcearu, Bunoza, Serginho - N. Grigore, Elhamed - D. Rotariu, M. Niculae, Grozav - Bilinski

U Cluj: Veselovski - Jovanovic, Skvorc, Neag, Bambara - Ceppelini, R. Costin, Van den Broek - Zijler, Lemnaru, Nuno Viveiros